Ord på husene

Lille by – STORE ORD

Kære borger i Ingstrup

For at gøre Ingstrup til noget helt særligt er det planen at få sat ORD på alle husene i byen. Det vil gøre det til en oplevelse at gå en tur gennem byen og læse alle de ordsprog, sentenser, citater, visdomsord, mottoer osv., som den enkelte husejer har valgt at sætte på sit hus.

Det vil få turister og andre besøgende til at blive lidt længere – og dermed forhåbentlig også skabe kunder til Bogbrugsen og bogvognene, lokale kunstnere, ostebutikken, Antik, En café?, en blomsterbutik?, en vin-, bolsche- og chokoladebutik?……..med andre ord: en by, turister er nødt til at besøge!

Det lyder måske som et drømmesyn – men sammen kan vi gøre det til virkelighed! .. og vi er igang.

Hvad kan du gøre? Først og fremmest vil vi gerne have dig til at sætte ord på dit hus. Der er ingen krav til hverken skilt eller ordlyd – men det skal gerne være på plads INDEN  feriesæsonen! Hvordan? Man kan købe skilte med sjove tekster på loppemarkeder og i net-butikker, man kan bestille et skilt hos en lokal kunstner el. håndværker, man kan selv male på et bræt el. en plade – eller på selve huset? – hovedsagen er, at der er ord på huset, så det bliver sjovt at gå en tur i Ingstrup!

Se et kort over skiltenes placering HER

Har du lyst til at gå en tur I Ingstrup og læse de mange skilte, så er her et par forslag til ruter. Begge ruter har start ved Ingstrup Mejeri.

___________________________________________________________________________________________

Giv besked til en fra bestyrelsen, når du sætter dit skilt op, eller ser at en anden har gjort det. Så sætter vi det her på siden. Se kontaktoplysninger under “Kontakt“.